Αγρίνιο: Με ευχές και πολύ όρεξη ξεκινά και φέτος το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου(φωτό-βίντεο)

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου  (πρώην καπναποθήκες Παπαστράτου ) με αφορμή την έναρξη του  9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου Αγρινίου.

Για την σημασία του Φεστιβάλ, την ανταπόκριση του κοινού αλλά την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών και των καθηγητών τους μίλησε η αντιδήμαρχος κ.Μαρία Παπαγεωργίου τονίζοντας  επίσης και την σημασία της καλλιτεχνικής επιτροπής που έχει στηρίξει αυτό το θεσμό αφιλοκερδώς.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Ρένος Χριστοδουλίδης υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων ο ποίος αναφέρθηκε στην καταξίωση του Μαθητικού Φεστιβάλ στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας. Ευχαρίστησε και επιβράβευσε τα παιδιά και τους καθηγητές για όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο λόγος πέρασε στα παιδιά που τοποθετήθηκαν εκφράζοντας την άποψή τους για το Φεστιβάλ αυτό, αλλά και τι τα ώθησε ώστε να συμμετέχουν άλλα για πρώτη φορά και άλλα για μία ακόμη.

Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου καθώς και φωτό.

Ακολουθεί και το πρόγραμμα:

Σημείωση: To agrinioreport.com λόγο κάποιου τεχνικού προβλήματος δεν περιλαμβάνει στο παραπάνω βίντεο με τους μαθητές, τον τελευταίο μαθητή που τοποθετήθηκε κατά την συνέντευξη τύπου. Ζητάμε συγνώμη από τον μαθητή και το σχολείο που εκπροσωπεί αλλά υπήρξε πρόβλημα στον ήχο και έτσι αφαιρέθηκε.