Αγρίνιο: Μεγάλη η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή για την εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο

Έναν παραπάνω λόγο είχε κάθε εθελοντής αιμοδότης σήμερα να βρίσκεται στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, στην πόλη του Αγρινίου για να προσφέρει λίγο χρόνο και λίγο από το αίμα του για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα για τους πυροπαθείς της Αττικής.

Η σημερινή εθελοντική αιμοδοσία ήταν στα πλαίσια της 16ης Αφής της Φλόγας της Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, η οποία θα διασχίσει την χώρα μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς σε κάθε συμπατριώτη μας. Η Αφή της Φλόγας έγινε χθες στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Πάρκο Αγρινίου, με την οργανωτική ευθύνη και φροντίδα του ΣΕΑ Αγρινίου.

Σήμερα λοιπόν η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία είχε μεγάλη προσέλευση και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 60 φιάλες αίματος. Η διάρκειά της είναι μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι αλλά θα ολοκληρωθεί και με την προσφορά του τελευταίου εθελοντή που θα προσέλθει.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του agrinioreport.com συγκεντρώθηκαν 75 φιάλες αίματος.

Όλες θα δοθούν στο Ε.ΚΕ.Α – Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για την κάλυψη αναγκών των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής.