Αγρίνιο: “Μήπως να τα μαζέψει κάποιος; Δεν ζούμε δίπλα από χωματερές” (φωτό)

Κάτοικοι: “Ξηλώθηκε ο τάπητας από το γήπεδο 5χ5 στις εργατικές κατοικίες Αγίας Παρασκευής και ότι άχρηστο βγήκε από εκεί αφέθηκε δίπλα από τα σπίτια μας”.

Αυτά μας είπαν κάτοικοι, όταν μετά από κλήση τους μεταβήκαμε στις εργατικές κατοικίες Αγίας Παρασκευής, και καταγράψαμε τα μπάζα που υπάρχουν δίπλα από αυλές σπιτιών.

Μα εξήγησαν πως: “η αφαίρεση του παλαιού τάπητα έγινε μέχρι περίπου 10 Μαρτίου. Όλα τα άχρηστα υλικά αφέθηκαν στο σημείο που βλέπετε δίπλα από τα σπίτια μας. Μας είπαν πως θα τα απομακρύνουν άμεσα. Πριν 20 ημέρες ενημερώθηκε για το πρόβλημα κάποιος αντιδήμαρχος και μας διαβεβαίωσε πως θα έρθουν την επόμενη να τα μαζέψουν. Ακόμη περιμένουμε. Το σημείο που τα άφησαν, το καθαρίζουμε χρόνια μόνοι μας…εδώ λόγω που υπάρχουν τα καπάκια των βόθρων γεμίζει με αρουραίους. Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, δεν γίνεται να έχουμε και αυτό το βουνό με τα μπάζα. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Πιο κάτω γίνονται έργα, αξιόλογα και που αναβαθμίζουν όλη την περιοχή. Γιατί υποβαθμίζουμε την ζωή μας με τα μπάζα που τα αφήνουμε όπου να ναι;;; Περιμένουμε να τα πάρουν άμεσα και να φτιάξουν επίσης άμεσα το γήπεδο που έπαιζαν τα παιδιά μας με κίνδυνο μέχρι τώρα. Απορούμε πραγματικά με πιο σκεπτικό τα άφησαν τόσο καιρό εδώ…” μας είπαν οι κάτοικοι.

Δείτε ότι καταγράψαμε:

Please follow and like us: