-->

Αγρίνιο Λίμνη Στράτου-Θαλάσσιο Σκι: Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής,16 Ιουλίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, η Πρόεδρος της Ε.Ο.Θ.ΣΚΙ, Χριστιάννα Μάμαλη και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, Χρήστος Ζαρκαβέλης, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Αγρινίου με αφορμή τη διοργάνωση που έχουν αναλάβει και αφορά σε δύο κορυφαία αθλητικά γεγονότα για το Θαλάσσιο Σκι, τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ τα οποία αναμένεται να διεξαχθούν από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου στη Λίμνη Στράτου.

Οι επίσημες προπονήσεις και των 96 αθλητών από 18 χώρες που λαμβάνουν μέρος θα διεξαχθούν το διήμερο 20 και 21 Ιουλίου 2021.
Να σημειωθεί ότι θα λάβουν μέρος και αθλητές από την Αφρική.
Στην πόλη του Αγρινίου βρίσκονται ήδη αθλήτριες και αθλητές που θέλουν να κάνουν τις πρώτες τους ανεπίσημες προπονήσεις.

Όσον αφορά την ελληνική αποστολή, αυτή αποτελείται από 12 αθλητές (11 Open και 1 ΑΜΕΑ) ανάμεσα στους οποίους συμμετέχει η Μαρία Βυμπρανιετσοβά, Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Άλμα για το 2019 η οποία και θα διεκδικήσει τη διατήρηση του τίτλου της και ο Φίλιππος Κύπριος, 1ος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ τώρα διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στους κορυφαίους
του Σλάλομ.

Μια θέση στον Τελικό διεκδικεί και η Αγγελική Ανδριοπούλου, η οποία επί 6 χρόνια είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Από το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουλίου 2021 θα ξεκινήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα ενώ στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν το Σαββατοκύριακο (24 και 25 Ιουλίου) με τους τελικούς και την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. της Κυριακής.

Η παρουσία θεατών θα επιτρέπεται με βάση τα επικαιροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι αγώνες, θα μεταδοθούν και μέσω Live Streaming. Για το link θα ενημερωθείτε σχετικά σε επόμενο δελτίο τύπου.

Please follow and like us: