Αγρίνιο: Κατάθεση στεφάνων από μαθητές στην πλατεία Δημάδη εν όψη της 25ης Μαρτίου 1821 (φωτό-βίντεο 2024)

Στην πλατεία Δημάδη τελέσθηκε η Επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων από μαθητές σχολείων του Αγρινίου, Ειδικών Σχολείων, εκπροσώπων της μαθητικής κοινότητας και φορέων παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής και σωμάτων ασφαλείας.

Οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821 ξεκίνησαν σήμερα στην πόλη του Αγρινίου με την κατάθεση στεφάνων και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 25 Μαρτίου ανήμερα της Εθνικής Εορτής με την μαθητική παρέλαση.

Στις 11: 30 έγινε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του ένδοξου Ήρωα Ανδρέα Τσίγκα από μαθητή/τρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του ένδοξου Ήρωα Νικολάου Παναγιώτου από μαθητές/τριες  του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου.

Στην συνέχεια στο μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από φορείς και μαθητές των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης .

Παιάνιζε  η Δημοτική Φιλαρμονική.

Δείτε φωτογραφικό υλικό καθώς και βίντεο μέσα από τον φακό του agrinioreport.com από την σημερινή κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Δημάδη.