Αγρίνιο: Ι.Χ. ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, πήρε μαζί του τραπεζοκαθίσματα καφενείου και ξήλωσε κολώνα η οποία σταμάτησε την πορεία του(φωτό)

Άγιο είχαν οι πελάτες καφενείου στην οδό Βαρνακιώτη στο Αγρίνιο μιας και λόγου του κρύου δεν καθόντουσαν στα εξωτερικά τραπεζάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 13:30 σήμερα το μεσημέρι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέκκλινε της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο παρασύροντας ότι υπήρχε από τραπεζοκαθίσματα, διαχωριστικό και προσέκρουσε σε σημείο τοίχου και σε κολώνα την οποία ξήλωσε.

Η κολώνα σφηνώθηκε στο κάτω μέρος του οχήματος και έσκασαν και λάστιχα του οχήματος σταματώντας έτσι την πορεία του.

Το ευτύχημα είναι πως κανένας περαστικός ή πελάτης μαγαζιού σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, δεν τραυματίστηκε και ούτε η οδηγός του οχήματος του οποίου άνοιξαν οι αερόσακοι.

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία Αγρινίου αρκετές φορές η οποία θα καταγράψει το συμβάν και θα διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.

Η διέλευση οχημάτων στην οδό Βαρνακιώτη δεν είναι δυνατή ακόμη.

Νεότερη ενημέρωση: Στο σημείο έφτασε δύναμη της Τροχαίας Αγρινίου που απέκλεισε την διέλευση οχημάτων στην οδό Βαρνακιώτη και έχει επιληφθεί του συμβάντος ερευνώντας τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Please follow and like us: