-->

Αγρίνιο: Η ανακοίνωση των φοιτητών για την σημερινή κινητοποίηση για την κατάργηση του ΔΠΠΝΤ

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε συμβολική κινητοποίηση στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, ώστε να δείξουμε την αντίθεση μας στα σχέδια της κυβέρνησης σχετικά με την κατάσταση του τμήματος μας αλλά και συνολικότερα τις εξελίξεις στην παιδεία.

Εδώ και 2 χρόνια μετά απο την ψήφιση του ν.Γαβρόγλου και την άδικη κατάργηση του ΔΠΠΝΤ, είμαστε στον δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης της επανίδρυσης του τμήματος μας. Έχουμε δώσει όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε πίσω αυτό που αδίκως μας έκλεψαν χωρίς καμία αιτιολόγηση και καμία σοβαρή δικαιολογία. Το Υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε αυτό το έργο επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα επι κυβερνήσεως ΝΔ φαίνεται να το ολοκληρώνει. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση κρατάει επιδεικτικά τα Πανεπιστήμια εδω και 1 χρόνο περίπου κλειστά, χωρίς να έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την επιστροφή μας στους χώρους εκπαίδευσης, θέλοντας να φιμώσει κάθε φωνή αντίδρασης και αντίστασης στα σχέδια της.
Ενημερώνουμε τους πάντες ότι όσο και να παρακαλούν ορισμένοι να σιωπήσουμε, και να παραμείνουμε αδρανείς χωρίς φωνή, εμείς θα είμαστε στον δρόμο του αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως πιστοί στο δίκαιο αίτημα μας. Όσο και να το θέλουν ορισμένοι οι φοιτητές θα αγωνίζονται μια ζωή για τα αιτήματα τους συσπειρωμένοι και δυνατοί. Αν νομίζουν ότι θα σταματήσουμε κάνουν μεγάλο λάθος.
ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΠΠΝΤ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Ο πρόεδρος του Φ.Σ. και λοιποί οργισμένοι φοιτητές
Please follow and like us: