Αγρίνιο: Είτε μικρές είτε μεγάλες . . .δυστυχώς οι λακκούβες είναι πολλές (φωτό-βίντεο)

Μια πόλη το Αγρίνιο που στενάζει από τα χρόνια προβλήματα στο οδικό της δίκτυο από άκρη σε άκρη-Δρόμοι με απίστευτες λακκούβες-Οδόστρωμα πιο ψηλό από τα πεζοδρόμια και κάτοικοι που ζητούν το ενδιαφέρον τον αρχών εδώ και χρόνια τονίζοντας πως Αγρίνιο δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης.

Για πολλοστή φορά γίναμε δέκτες παραπόνων και κληθήκαμε να κάνουμε ρεπορτάζ σε κάποιες περιοχές της πόλης μετά από υπόδειξη των ίδιων των πολιτών.

Βρεθήκαμε στην περιοχή του Γεροκομείου, οδός Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, Οδός Μάνου Κατράκη, οδός Θυσίας, περιοχή Αγίας Βαρβάρας, περιοχή του Πάρκου, οδός Παλαιολόγου και Ηρώων Πολυτεχνείου και καταγράψαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε σχέση με την κατάσταση στους δρόμους.

Το τι ακούσαμε από τους κατοίκους αλλά και τους περαστικούς, ακόμη και από τους μαθητές είναι περιττό να το πούμε, που δεν αφορούσε μόνο την τωρινή Δημοτική Αρχή αλλά η αγανάκτηση είναι μαζεμένη τουλάχιστον εδώ και μια 10ετία μας είπαν οι κάτοικοι.

Εμείς επειδή δεν θέλουμε τίποτε άλλο από το να δοθεί λύση επιτέλους, απλά σας παραθέτουμε το φωτογραφικό υλικό και τις «τσόντες» του έχουν προστεθεί κατά καιρούς με στόχο να βουλώσουμε καμιά τρύπα, αλλά οι τρύπες πάντα δείχνουν με τον καιρό το μέγεθός τους.

Η κατάσταση γίνεται πολύ πιο δύσκολη με τις βροχές και φυσικά μην ξεχνάμε και τα προβλήματα που δημιουργούνται στα οχήματα.

Οι αρμόδιες αρχές ας αναλάβουν δράση όσο ακόμη υπάρχει η ανεκτικότητα των πολιτών η οποία όπως μας είπαν εξαντλείται μιας και νιώθουν ότι δεν εισακούγεται καμία τους παράκληση.