Αγρίνιο: «Ακτίνα Εθελοντισμού» και μαθητές-καθηγητές του Ενιαίου Ειδικού Επ. Γυμνασίου-Λυκείου ενημερώνουν τους πολίτες για τον εθελοντισμό(φωτό-βίντεο)

Μια ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή και οι δράσεις για την σημασία του Εθελοντισμού συνεχίζονται και στην πόλη του Αγρινίου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη έξω από το Δημαρχείο.

Τόσο η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου με την υπεύθυνη κα Ανθούλα Μακρή καθώς και μαθητές-καθηγητές του Ενιαίου Ειδικού Επ. Γυμνασίου-Λυκείου Αγρινίου από νωρίς το πρωί ενημερώνουν όλους τους πολίτες με την διανομή φυλλαδίων καθώς και με την προσφορά χειροποίητων λικέρ και κατασκευών.

Τόσο για τις δράσεις και την αξία του Εθελοντισμού μίλησαν στο agrinioreport.com η υπεύθυνη κα Ανθούλα Μακρή καθώς και ο Δ/της του σχολείου κος Ανδρέας Φαναριώτης.

Στο Αγρίνιο ο εθελοντισμός πρωταγωνιστεί όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα  Εθελοντισμού, θα ήθελα να ευχαριστήσω  όλους τους εθελοντές του Δήμου Αγρινίου  που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους μας. Από την πρώτη στιγμή που λειτουργήσαμε την Ακτίνα Εθελοντισμού, το Νοέμβριο του 2014, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. Είμαστε υπερήφανοι για το σημαντικό και πολυποίκιλο έργο που προσφέρουν. Κυρίως,  όμως,  γιατί  γίνονται φωτεινό παράδειγμα ανθρωπισμού και κοινωνικής ευαισθησίας».

Δείτε τι δήλωσαν καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ: