Αγρίνιο: Έσπασε κρουνός πεζοδρομίου-πλημμύρισε η Παπαστράτου (φωτό)

Κρουνός έσπασε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:05 σε σημείο πεζοδρομίου της Παπαστράτου με το νερό να ξεπηδά και να ξεπερνά τα δυόμιση μέτρα.

kroynos

Η πίεση του νερού είναι πολύ μεγάλη και ευτύχημα ήταν πως δεν τραυματίστηκε κάποιος πεζός ή δεν προκλήθηκαν ζημιές σε διερχόμενο όχημα από τον κρουνό που έπεσε στο οδόστρωμα όπως βλέπετε και στις φωτό του agrinioreport.com.

H κίνηση σήμερα το πρωί στον κεντρικό δρόμο του Αγρινίου ήταν ευτυχώς μειωμένη λόγο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ακόμη η βλάβη δεν έχει διορθωθεί με το νερό να ξεπηδά από τον κρουνό, ενώ στο σημείο έφτασαν πριν λίγο δυο οχήματα της ΔΕΥΑΑ για την αποκατάστασή της.

4

Τα οχήματα με τους υπαλλήλους μετά από λίγο αποχώρησαν και η βλάβη μένει ως έχει με το νερό να τρέχει στον κεντρικό δρόμο της πόλης!!

Μετά την αποχώρηση της ΔΕΥΑΑ στο σημείο έφτασε η Τροχαία Αγρινίου.

kroynos nero

10:05 : Ένα όχημα της ΔΕΥΑΑ ήρθε ξανά στο σημείο προφανώς για την επισκευή της βλάβης, που μια ώρα μετά παραμένει στην αρχική της κατάσταση με όλους να κοιτούν το νερό ως άξιο θαυμασμού να ξεπηδά από τον κρουνό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κρουνός έφυγε από την θέση του μετά από επαφή που είχε φορτηγό στο σημείο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

10:15 : Το αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΥΑΑ μόλις σταμάτησε την διαρροή του νερού και ολοκληρώνει την αποκατάσταση της βλάβης στο σημείο.

kroynos papastratoy

kroynos p.

kroyn.

kroynos deyaa

4