Αγρίνιο: Άρωμα Χριστουγέννων πλημμύρισε κεντρικούς και μη δρόμους της πόλης (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσους βρέθηκαν και περπάτησαν απόψε στην πόλη του Αγρινίου, μιας και φωταγωγήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που είχε τοποθετηθεί από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου τις προηγούμενες ημέρες.

Μικροί και μεγάλοι με τα κινητά ανά χείρας φωτογραφίζονταν συνεχώς στα πιο έντονα σημεία που φωταγωγήθηκαν σχολιάζοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις το αποτέλεσμα και φανερά ενθουσιασμένοι.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από αρκετά σημεία της πόλης και μάλιστα από κάποιες οδούς που για πρώτη ή δεύτερη φορά τα τελευταία 40 χρόνια δέχθηκαν Χριστουγεννιάτικο στολισμό όπως η οδός Ηλία Ηλιού, Σαλάκου, Στοά Παπαγιάννη, Ζέρβα , Σουλίου και η Ηρώων Πολυτεχνείου.

Όσο για το δικό μας σχόλιο για τον φετινό Δημοτικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό, . . . εντυπωσιακός, καλόγουστος και καλύπτοντας τα πιο πολλά σημεία όλων των τελευταίων ετών. Βέβαια απομένει η τοποθέτηση και ο στολισμός του δέντρου μιας και το σημείο του το περιμένει στην πλατεία Δημοκρατίας για να ολοκληρωθεί και επίσημα πλέον ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός.

 

Καλές γιορτές λοιπόν με υγεία, καλή διάθεση και απόλαυση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη του Αγρινίου που σε κάποιους περαστικούς όπως ανέφεραν στις κουβέντες τους . . . ο στολισμός, τους ταξίδεψε σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις!!!

Και του χρόνου!!!