-->

Αγιασμός κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» 2021-2022 (φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Με την ευλογία και την παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμά, τελέσθηκε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων, για 10η συνεχή χρονιά,  του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», για το σχολικό έτος 2021-2022.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, με τη συμμετοχή μαθητών και γονέων λόγω των μέτρων για την πανδημία, καθώς και του κ. Κωνσταντίνου Νάκου, συντονιστή  σχολικών συμβούλων Δυτικής Ελλάδας κι εκπροσώπου της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως. Τόσο ο Μητροπολίτης κ.κ. Κοσμάς όσο και ο πατήρ Κων/νος Καντάνης ευχαρίστησαν τον Δήμο Αγρινίου και κυρίως τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την βοήθεια σε όλο αυτό το εγχείρημα για 10η χρονιά.

Συγκίνησε με το μήνυμά της η τελειόφοιτη μαθήτρια Εμμέλεια Λαζέ η οποία πέτυχε στο Ιστορικό Αρχαιολογικό και ευχαρίστησε τους καθηγητές, οι οποίοι ήταν και ανάδοχοι στη βάπτισή της.

30 εθελοντές καθηγητές  –  Ήδη πάνω από 110 εγγραφές

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται για 10η συνεχή χρονιά σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με την στήριξη 30 εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών που θα διδάξουν. Από την Α΄ Γυμνασίου έως και την Γ΄ Γυμνασίου θα λειτουργήσει ένα τμήμα για κάθε τάξη, ενώ στην Α΄ Λυκείου θα λειτουργήσουν δύο τμήματα. Στη Β’ και Γ’ Λυκείου έχουν σχηματιστεί τμήματα για όλες τις κατευθύνσεις.

Ιδιαίτερα συγκινητική και ελπιδοφόρα είναι η παρουσία  τριών νέων καθηγητριών αποφοίτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις προπτυχιακές τους σπουδές, συμμετέχουν στο έργο του φροντιστηρίου.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 110 και πολλές ακόμη οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να εγγράψουν τα παιδιά τους. Για το λόγο αυτό, επιπρόσθετες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 16  Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:00 μμ

Δείτε αναλυτικά τις ευχές και τις συμβουλές του Μητροπολίτη προς τους μαθητές καθώς και τις υπόλοιπες τοποθετήσεις, ευχές και ευχαριστίες.

Please follow and like us: