«Έφαγαν πόρτα» από τον Β.Κουτιβή;

Προτάσεις και συζητήσεις από τα κόμματα σε πυρετώδεις ρυθμούς – Άλλοι χτυπούν πόρτες και άλλοι τις «δείνουν».11995705_10207991689893064_1400196464_nΕίναι καλό να υπάρχει ανανέωση στα ψηφοδέλτια με ανθρώπους άφθαρτους πολιτικά και θα λέγαμε και ευχής έργον αλλά πώς να μπουν στην πολιτική σκηνή ή καλύτερα να δεχθούν να μπουν στην πολιτική σκηνή ιδιαίτερα σήμερα τέτοιοι άνθρωποι;Ποιος είναι αυτός που θα δεχθεί αυτή τη χρονική στιγμή, που τα πράγματα θα είναι όλα ελεγχόμενα και θα τηρούν εντολές των Βρυξελλών;

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, μια τέτοια πρόταση δέχτηκε από ένα κόμμα και μάλιστα με καλή θέση στο ψηφοδέλτιο του και ο κ.Βαγγέλης Κουτιβής.

Πολίτης με μεγάλη δράση και αγάπη για το Ξηρόμερο όπου ασχολήθηκε κυρίως με αθλητικά και πολιτιστικά θέματα. Έχει γράψει μάλιστα και 5 βιβλία για την περιοχή του Ξηρομέρου. Διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας αφού γεννήθηκε στην Κατούνα Ξηρομέρου και σπούδασε στη Λάρισα Tεχνολόγος Δασοπονίας. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δυο παιδιά που είναι φοιτητές.

Πρώτη φορά ήταν υποψήφιος στο Δήμο Ακτίου σε ανεξάρτητο συνδυασμό πρωτοστάτης στην στήριξη του Ξηρομέρου και την ανάδειξη του, όπως πρωτοστάτησε και στο να παραμείνει το Κέντρο Υγείας της Κατούνας και στον μη διαχωρισμό του Δήμου  Ξηρομέρου. Είναι ο άνθρωπος που ασχολήθηκε και ανέβασε πολιτιστικά την Κατούνα και τα γύρω χωριά. Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του κέντρου μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κυρίως για θέματα αθλητισμού πολιτισμού.

Γνωρίζουμε πως έως σήμερα, η μέχρι τώρα πολιτική του δράση δεν ταυτίζεται με καμιά κομματική απόχρωση αλλά ταυτίζεται αποκλειστικά και μόνο με τον αγώνα του στο χώρο του εγκαταλελειμμένου Ξηρομέρου και γενικότερα της Ακαρνανίας.

Δεν έλαβε μέρος ποτέ σε κανένα ψηφοδέλτιο κόμματος.

Συνεπώς όπως αναφέραμε αρχικά άφθαρτο πρόσωπο και με πολύ δυνατό βιογραφικό. Το θέμα όμως είναι η απάντηση του κ.Βαγγέλη Κουτιβή. Σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες μας φαίνεται η απάντηση του κ.Κουτιβή να είναι αρνητική αν και τίποτα δεν είναι προβλέψιμο σήμερα με όσα γίνονται γύρω μας.

Τα ψηφοδέλτια θα δείξουν …

Τα σχόλια είναι κλειστά.