Έτοιμη η τελική λίστα για προπονητή

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα προπονητή στον Παναιτωλικό, αφού οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση, ετοιμάζονται για την οριστική επιλογή τους.

11panaiΤο τελευταίο δεκαήμερο δέχτηκαν πολλές προτάσεις, συγκέντρωσαν στοιχεία του καθενός, συνέλεξαν πληροφορίες από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, εξέτασαν την κάθε περίπτωση. Φαίνεται ότι έχουν κάνει την αξιολόγησή τους και έχουν καταλήξει σε ένα πολύ περιορισμένο αριθμό υποψήφιων, μέσα από τους οποίους θα προκύψει ο εκλεκτός. Τις επόμενες μέρες θα επιδιώξουν να μιλήσουν με τους συγκεκριμένους προπονητές, για να προχωρήσουν σε συμφωνία.

Όλα δείχνουν ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας θα έρθει από το εξωτερικό. Άλλωστε εκεί στράφηκαν από την πρώτη στιγμή οι προσπάθειες για την εξεύρεσή του, έστω κι αν αρκετοί Έλληνες αυτοπροτάθηκαν ή επεδίωξαν μια τέτοια συνεργασία.

Εκτός του Λιονέλ Πόντες (όπως και την εξ΄αρχής δύσκολη περίπτωση Πάουλο Φονσέκα) που πρώτοι διαβάσατε στο Agriniosports ότι είναι μεταξύ των υποψηφίων, άλλα ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 2-3  ακόμα προπονητές είναι στην τελική λίστα. Επιθυμία είναι να τελειώσει το θέμα έως το τέλος της εβδομάδας (αν καταστεί δυνατό) προκειμένου να «τρέξουν» στη συνέχεια τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας στο τέλος του μήνα.

agrinio-sports.gr

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.