Ένα ταξίδι στον χρόνο . . . το ημερολόγιο 2021 του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας(φωτό)

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας δημιούργησε το ετήσιο ημερολόγιο του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Κων/νος Βραχωρίτης τόνισε στο agrinioreport.com: «Στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό για όλους εσάς καταλήξαμε στη δημιουργία ενός σπάνιου φωτογραφικού λευκώματος που αποτυπώνει πρόσωπα και μνήμες από την ιστορία του χωριού μας, με στόχο να αποτελέσει ενθύμιο και μετά το πέρας της νέας χρονιάς για τον καθένα μας.
Η ιδέα για τη δημιουργία του μας γεννήθηκε κατά τη μεταφορά του Συλλόγου μας στο νέο πολιτιστικό κέντρο ( πρώην Δημοτικό Σχολείο), όταν και πέσαμε πάνω σε ένα πλούσιο φωτογραφικό αρχείο το οποίο συγκεντρώθηκε χάρις την προσπάθεια της προηγούμενης Προέδρου του Συλλόγου και την οποία ευχαριστούμε θερμά.
Αποφασίσαμε λοιπόν ένα μέρος αυτού του αρχείου να το αποτυπώσουμε στο φετινό μας ημερολόγιο. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που για ακόμη μια φορά στέκονται αρωγοί δίπλα μας στην πιο δύσκολη χρόνια των τελευταίων δεκαετιών, αλλά κυρίως τους απανταχού Σαργιαδιώτες και φίλους του Συλλόγου μας που από την πρώτη στιγμή το αγκάλιασαν από όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.»
Και πραγματικά αυτή η ιδέα έκανε πραγματικότητα ένα ξεχωριστό ημερολόγιο-λεύκωμα το οποίο για να το αγοράσετε μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου

καθώς επίσης και στο προφίλ του Προέδρου του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνου Βραχωρίτη.
Please follow and like us: