Ένα ξεχωριστό γεύμα αγάπης παρέθεσαν οι εργαζόμενοι των Δομών Αστέγων του Δήμου Αγρινίου στους ωφελούμενους

 Στο γεύμα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής  και ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός.

Ο κ. Δαμασκηνός είχε την ευκαιρία  να περιηγηθεί στις αίθουσες  των Δομών και να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για τη φιλοξενία άστεγων, για την ψυχοκοινωνική στήριξη, την εργασιακή επανένταξη , τη στεγαστική επανένταξη αλλά και τις παρεμβάσεις που γίνονται από τις ομάδες  street work.

Συνολικά για το έργο που υλοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και  στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγρινίου. Ο Σεβασμιότατος συνεχάρη την Δημοτική Αρχή  για τη λειτουργία   των Δομών Αστέγων και εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει συνεργασία με τη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας προς όφελος των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για το ενδιαφέρον που έδειξε για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αστεγίας και ευχήθηκε σε όλους τους ωφελούμενους αλλά και τους εργαζομένους Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, υγεία και χαρά.

Παρόντες στο γεύμα η πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού  Βούλα Αρτίκου Γουργολίτσα με την κ. Δήμητρα Αβράμπου και οι εργαζόμενοι  στις Δομές Αστέγων

 

Οι   ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ βρίσκονται στο 3o χλμ Αγρινίου – Ιωαννίνων ΤΚ: 30100

τηλέφωνα επικοινωνίας:

2641053202

2641360590 -Κοινωνικοί Λειτουργοί-Ψυχολόγος

2641360591- Διοικητικό προσωπικό, Νοσηλευτικό προσωπικό

 

Θερμές ευχαριστίες για το γεύμα στους :

STUDIO PITHARI

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PEPEROSO

ΓΡΙΒΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΑΣΙΑ

PISCO – ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ – ΜΠΑΛΤΑΣ FLOWERS

ΨΩΜΙ- ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ- SERVICE ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΕΚ ΤΟΜΗ