Ένας ιατρός επί θητεία στο Κ.Υ. Μύτικα, με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα-Πληροφορούμαστε ότι μας παίρνουν την μοναδική αγροτική ιατρό

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας στις 17.1 τα προσωρινά αποτελέσματα (ελπίζουμε να γίνουν και οριστικά) της πρόσκλησης για δήλωση Π.Ι. και Κ.Υ., που εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2018.

Η ευχάριστη είδηση είναι ότι με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα, στο Κ.Υ. Μύτικα έρχεται ιατρός επί θητεία.

Πάμε τώρα και στα δυσάρεστα. Πληροφορούμαστε ότι η μοναδική αγροτική ιατρός που τοποθετήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 οριστικά στο Κ.Υ. Μύτικα, τελικά δεν θα έρθει και ότι θα παραμείνει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, γιατί είναι απαραίτητη εκεί για να καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες.
Ελπίζουμε καταρχήν να μην αληθεύει και αν αληθεύει, θα πούμε ότι πραγματικά λυπούμαστε για το γεγονός και θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε ποιοι παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και με ποια κριτήρια, εκτός αν θέλουν να μας πούνε με έμμεσο τρόπο να εγκαταλείψουμε τα χωριά μας και την ύπαιθρο, γιατί τώρα και τους γιατρούς υπαίθρου θα τους στέλνουμε στις πόλεις.
Λυπούμαστε…
Δείτε το επίσημο έγγραφο των προσωρινών αποτελεσμάτων εδώ και ελπίζουμε να έρθει ο άνθρωπος με το καλό στον φιλόξενο τόπο μας, γιατί οι άνθρωποι που ζουν εδώ τον έχουν ανάγκη.

mytikaspress.blogspot.com