Έναρξη προεκλογικής περιόδου . . . με έργα από τον Γ. Παπαναστασίου(φωτό-βίντεο)

Επίσημη επαναεπιβεβαίωση υποψηφιότητας Γ. Παπαναστασίου για δεύτερη και τελευταία θητεία, από το σημείο υλοποίησης των έργων ΒΑΑ στην Ν.Α. είσοδο του Αγρινίου.

Για δεύτερη φορά, για μια δεύτερη θητεία με την ίδια ημερομηνία ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επαναεπιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του σήμερα λίγο μετά τις 13:00  από το σημείο όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα ΒΑΑ στην Ν.Α. είσοδο του Αγρινίου(Αρχιμήδη και Παυσανία).

Ο Γ. Παπαναστασίου έκανε λόγο για την μεγάλη προσπάθεια των 4 1/2 προηγούμενων χρόνων όπου τέθηκαν οι βάσεις μέσα από τον σχεδιασμό για την δημιουργία μιας νέας αρχής στην πόλη του Αγρινίου, μια στρατηγική,την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη αλλά μια μια σειρά άλλων έργων μικρών και μεγάλων που θα αλλάξουν και θα βελτιώσουν τον τόπο και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

«Είναι το πρώτο έργο στα περίχωρα του Αγρινίου, αυτό στο οποίο βρισκόμαστε, της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης όπως και τα περισσότερα έργα. ‘Εργα που δεν αφορούν το κέντρο της πόλης μόνο όπως κάποιοι έσπευσαν να πουν.

Μέχρι τώρα έχουν ενταχθεί έργα 9.000.000,00 ευρώ, με το πρώτο να είναι αυτό στο οποίο βρισκόμαστε, το δεύτερο είναι η αποχέτευση της περιοχής Αγίας Βαρβάρας περιμετρικής Αγρινίου και το τρίτο έργο αφορά την δημιουργία των τεσσάρων πλατειών που θα γίνουν όλες στην περίμετρο του Αγρινίου.

Φροντίζουμε τον τόπο μας έτσι ώστε να κάνουμε το Αγρίνιο έναν τόπο να ζεις , μια σύγχρονη πόλη και να κτίσουμε το μέλλον του τόπου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου.

Ακολουθεί αναλυτικά το βίντεο με την δήλωση του Δημάρχου και πλούσιο φωτορεπορτάζ:

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=ylYt9eF6Z8k