Άρωμα Χριστουγέννων όσο ποτέ άλλοτε, πλημμύρισε κεντρικούς και μη δρόμους του Αγρινίου (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσους βρέθηκαν και περπάτησαν από το απόγευμα στην πόλη του Αγρινίου, μιας και φωταγωγήθηκε στις 17:50 σήμερα ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που είχε τοποθετηθεί από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου τις προηγούμενες ημέρες.

Ανάγκη γι αυτές τις εικόνες έχουμε όλοι μας, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε και ο Δήμος Αγρινίου φέτος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό με ένα στολισμό που για άλλη μια φορά συζητήθηκε πολύ έντονα θετικά μιας και είναι πολύ περισσότερος και πολύ πιο έντονος.

Μικροί και μεγάλοι με τα κινητά ανά χείρας φωτογραφίζονταν συνεχώς στα πιο έντονα σημεία που φωταγωγήθηκαν σχολιάζοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις το αποτέλεσμα και φανερά ενθουσιασμένοι.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στον έλεγχο όλων των σημείων ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θύμιος Γρίβας με συνεργείο υπαλλήλων του Δήμου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από αρκετά σημεία της πόλης, με την οδό Παπαστράτου φέτος να είναι στολισμένη από την διασταύρωση με την οδό Σουλίου,  την οδό την Ι.Σταϊκου και την οδό Μπαϊμπά να έχουν ξεχωριστό στολισμό που κέρδισε τα βλέμματα.

Όσο για το δικό μας σχόλιο για τον φετινό Δημοτικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό, . . . εντυπωσιακός, καλόγουστος και καλύπτοντας όλο και περισσότερα σημεία κάθε χρονιά. Βέβαια απομένει η τοποθέτηση και ο στολισμός του δέντρου μιας και το σημείο του το περιμένει στην πλατεία Δημοκρατίας για να ολοκληρωθεί και επίσημα πλέον ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που τόσο φέτος έχουμε ανάγκη να βλέπουμε.

Καλές γιορτές λοιπόν με υγεία, καλή διάθεση και όσο το δυνατόν απόλαυση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη του Αγρινίου που σε κάποιους περαστικούς όπως ανέφεραν στις κουβέντες τους . . . ο στολισμός, τους ταξίδεψε σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις αν και μέσα στην δύσκολη περίοδο αυτή που περνάμε. Βέβαια και κάποιοι άλλοι είπαν πως, ποιος θα τα βλέπει αφού θα είμαστε κλεισμένοι μέσα…..εμείς όμως κρατάμε το φως και τις όμορφες σκέψεις για να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία.

Με φως λοιπόν και ευχές για καλά Χριστούγεννα ας πολεμήσουμε το σκοτάδι και την κάθε δυσκολία.

Και του χρόνου!!!

 

Please follow and like us: