Άρωμα Χριστουγέννων πλημμύρισε κεντρικούς και μη δρόμους του Αγρινίου (φωτό-βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσους βρέθηκαν και περπάτησαν από το απόγευμα στην πόλη του Αγρινίου, μιας και φωταγωγήθηκε στις 17:20 σήμερα ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που είχε τοποθετηθεί από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Δήμος Αγρινίου, και  φέτος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό με ένα στολισμό που για άλλη μια φορά συζητήθηκε μιας και είναι πολύ περισσότερος και πολύ πιο έντονος.

Μικροί και μεγάλοι με τα κινητά ανά χείρας φωτογραφίζονταν συνεχώς στα πιο έντονα σημεία που φωταγωγήθηκαν σχολιάζοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις το αποτέλεσμα και φανερά ενθουσιασμένοι.

Τόσο ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου όσο και αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θύμιος Γρίβας βρέθηκαν απόψε στην κεντρική πλατεία ενώ πριν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος βρέθηκε στον έλεγχο όλων των σημείων με συνεργείο υπαλλήλων του Δήμου.

Βέβαια απομένει η τοποθέτηση και ο στολισμός του δέντρου μιας και το σημείο του το περιμένει στην πλατεία Δημοκρατίας για να ολοκληρωθεί και επίσημα πλέον ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που τόσο και φέτος έχουμε ανάγκη να βλέπουμε.

Τα φώτα λόγω της ενεργειακής κρίσης θα σβήνουν στις 01:00.

Καλές γιορτές λοιπόν με υγεία, καλή διάθεση και όσο το δυνατόν απόλαυση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη του Αγρινίου.

Με φως λοιπόν και ευχές για καλά Χριστούγεννα ας πολεμήσουμε το σκοτάδι και την κάθε δυσκολία.

Και του χρόνου!!!

Please follow and like us: