«Άναψε φωτιές» μέχρι το πρωί ο χορός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου(φωτό-βίντεο)

Με κέφι και καλή διάθεση ήταν οπλισμένοι όλοι όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στον ετήσιο χορό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου που σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε μια αίθουσα που έσφυζε από κόσμο σε γνωστό κέντρο της πόλης.

Μια βραδιά κυριολεκτικά γεμάτη από συναισθηματισμό με την αναφορά μέσω βίντεο που έγινε στο σημαντικό έργο των Πυροσβεστών, με απονομές αναμνηστικών πλακετών και διακρίσεις. 

Φυσικά με το πέρας όλων αυτών, το κέφι άρχισε να «ανάβει» με την ζωντανή μουσική που κάλυψε όλα τα γούστα μιας και οι καλλιτέχνες εναλλάσσονταν με σκοπό την καλύτερη διασκέδαση των προσκεκλημένων. Άλλωστε μετά από ένα ξεχωριστό φαγητό όπως αυτό που γεύτηκαν όλοι χθες στο συγκεκριμένο κέντρο, αυτό που ακολουθεί είναι φυσικά . . . ένα καλό γλέντι!!!

Αξίζει να σημειώσουμε την προσωπική επιμέλεια, στην άψογη πραγματοποίηση του ετήσιου χορού, του Πυράρχου Χριστόφορου Μπόκα Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Αιτωλοακαρνανίας και ομάδας πυροσβεστών, οι οποίοι και υποδέχονταν τους προσκεκλημένους.

Τον ετήσιο χορό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Δ. Κωνσταντόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης  Αιτ/νίας Χρ. Σταρακά, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, η πολιτευτής Αιτ/νίας Γ. Μπόκα, οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Ν. Γκρίζης, Θ. Γρίβας, Ολ. Σαλακίδου, εκπρόσωποι όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των Αποστράτων, φορείς, εκπρόσωποι συλλόγων και απλοί πολίτες.

Βέβαια το πιο θερμό χειροκρότημα κέρδισαν εξ αρχής οι ζεμπεκιές των επίτιμων καλεσμένων όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.
Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε και του χρόνου για τον χθεσινό χορό όπως επίσης και δύναμη στο δύσκολο έργο των Πυροσβεστών.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο :