Άναψε η «φλόγα της Αγάπης» στο Αγρίνιο στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού σε κάθε γωνιά (φωτό-βίντεο)

Σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2022 ο Δήμος Αγρινίου, με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, υποδέχθηκαν στην πόλη μας την «φλόγα της Αγάπης» της 20ης  Επετειακής Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Με την υποδοχή της  «φλόγας της Αγάπης» στο Αγρίνιο διοργανώθηκε γιορτή, στέλνοντας μηνύματα στην κοινωνία, που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία, την ανάπτυξη της έννοιας του Εθελοντισμού γενικότερα και κάθε Εθελοντικής δράσης, που έχουν στόχο να διευκολύνουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Η υποδοχή έγινε με την συγκέντρωση των μοτοσυκλετών στο Δημοτικό  πάρκινγκ  (πρώην Σφαγεία), στις 7.15μ.μ. όπου και ξεκίνησαν μοτοπορεία και κάνοντας πορεία μέσα στην πόλη, κατέληξαν στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια να παραδώσουν τη φλόγα στους πεζούς λαμπαδηδρόμους.

Στη συνέχεια οι πεζοί Λαμπαδηδρόμοι μέσω της οδού Παπαστράτου πορεύθηκαν με κατεύθυνση την πλατεία Δημοκρατίας όπου άναψαν το Βωμό μέσα σε κλίμα γιορτής που κορυφώθηκε με χορούς που ακολούθησαν.

 

Please follow and like us: