Άμεση η επέμβαση και η λύση στο πρόβλημα. . . «πίσω από τις καλαμιές» (φωτό)

Μετά από δημοσίευση από το agrinioreport.com(δείτε εδώ το ρεπορτάζ)του προβλήματος «πίσω από τις καλαμιές» που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η Λαϊκή της Τετάρτης στην πόλη του Αγρινίου, δόθηκε η λύση με την άμεση εκκαθάριση του σημείου.

Να υπενθυμίσουμε πως τα καλάμια είχαν γίνει το στέκι των ηλικιωμένων και όχι μόνο, με κάποιες γυναίκες Ρομά κάθε ηλικίας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πολλές φορές την ημέρα σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Στις φωτό βλέπετε το πριν:

και το μετά.

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου, επενέβη άμεσα με τα κατάλληλα μηχανήματα πραγματοποιώντας την κοπή των καλαμιών και τον καθαρισμό του χώρου.

Οι κάτοικοι μετά από επικοινωνία που είχαν ξανά με το agrinioreport.com, μας τόνισαν ότι  νοιώθουν πως ξαναζούν επιτέλους χωρίς ντροπή στην γειτονιά τους, άφοβα και κυρίως τα παιδιά τους, κάτι τόσο απλό αλλά που δεν το είχαν το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα κάποιοι θέλησαν μέσω του agrinioreport.com να ευχαριστήσουν τόσο τον κο Χρήστο Γκούντα Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ,Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης    Περιβάλλοντος και Πρασίνου, όσο και τον κο Σωτήρη Κολοβό  Αντιδήμαρχο περιβάλλοντος ΚΕΠ και πολιτικής προστασίας, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Καλό θα ήταν όμως και εμείς ως κάτοικοι αυτής της πόλης να διατηρήσουμε πλέον καθαρό το κομμάτι αυτό που αρχίζει να γεμίζει ήδη από σκουπίδια, αλλά και οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας να περνούν πιο συχνά από εκεί και όχι τόσο από τα σημεία που έχουν. . . παγκάκια.