/>

Άγριος ξυλοδαρμός σε διαμέρισμα στο Πάρκο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες πριν στην περιοχή πέριξ του Πάρκου Αγρινίου.

Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, ένας πατέρας ανήλικου κοριτσιού, εισέβαλε με τη βία σε διαμέρισμα οικογένειας που μένει κοντά στο Πάρκο, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με περιστατικό διαπληκτισμού που είχε προηγηθεί σε δημοτικό σχολείο. 

Το συμβάν έχει ως εξής: Δύο νεαρά κορίτσια διαπληκτίστηκαν έντονα εντός της αίθουσας σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου.Όταν η μία 11χρονη επέστρεψε στο σπίτι της ανέφερε το συμβάν στον πατέρα της. Εκείνος θέλησε να διερευνήσει τι ακριβώς είχε συμβεί και εμφανώς εκνευρισμένος κατευθύνθηκε στο σπίτι της έταιρης 11 χρονης μαθήτριας όπου και προκλήθηκε επεισόδιο.

Εντός του σπιτιού εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν η μητέρα της 11χρονης, η γιαγιά της, καθώς και τα άλλα 2 ανήλικα αδέρφια της.

Ο πατέρας φέρεται να επιτέθηκε στην γιαγιά της οικογένειας,ενώ στο επεισόδιο φαίνεται ότι ενεπλάκει και η μητέρα. Από την ένταση και τον θόρυβο ένας αστυνομικός που έμενε στον πάνω όροφο έσπευσε να δει τι συμβαίνει, δεν κατάφερε όμως να βγάλει τον εξοργισμένο πατέρα εκτός του διαμερίσματος.

Από το επεισόδιο η μητέρα της 11χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις παρουσία δικηγόρου μέσω του οποίου θα καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες μήνυση προς τον πατέρα. Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε και ο γονέας που προκάλεσε το επεισόδιο επικαλούμενος πρόβλημα με την καρδιά του.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EmailEmail
PrintPrint