Άγιος Βλάσης: Πρόβλημα σε οικία με τα μη κομμένα χόρτα και σπασμένο αγωγό δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο (φωτό)

Αναγνώστης του agrinioreport.com επικοινώνησε μαζί μας καταγγέλλοντας την επικρατούσα απαράδεκτη (όπως την χαρακτήρισε) κατάσταση α)λόγω των χόρτων, κοντά στο σπίτι του που συνορεύει με τον χώρο που ανήκει στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Βλασίου Δήμου Αγρινίου αλλά και β) με τον σπασμένο αγωγό στον δρόμο.

“Απευθύνθηκα στον πρόεδρο του χωριού μου και του ζήτησα να πράξει το αυτονόητο που είναι ο καθαρισμός όλου του οικοπέδου που ανήκει στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Βλασίου. Κατανόησα πως υπάρχει δυσκολία στο να γίνει άμεσα αλλά εδώ έχουμε φτάσει στον Αύγουστο και θα μας φάνε τα φίδια ή θα καούμε. Τον ενόχλησα ξανά και μου απάντησε πως δεν έχει άτομα και αν μπορώ εγώ να προβώ στον καθαρισμό με το αντίτιμο που αντιστοιχεί. Δεν νομίζω πως είναι αρμοδιότητά μου, έχω παιδιά, έρχομαι στο σπίτι μου και φοβόμαστε να βγούμε στην αυλή. Το δικό μου κομμάτι είναι καθαρισμένο μέχρι εκεί που μπορώ να φτάσω γιατί έχουμε και πρόβλημα με σπασμένο αγωγό και γίνεται καθίζηση. Ξέρω πως μηχανήματα έχουν έρθει και καθαρίζουν όπου μπορούν αλλά στο συγκεκριμένο σημείο χρειάζεται άτομο με χορτοκοπτικό. Όπως είναι όλο το προαύλιο καθαρό πρέπει να είναι όλο το οικόπεδο του σχολείου. Στην δε αντίδρασή μου ότι θα πάω στον εισαγγελέα δέχθηκα την απάντηση κάνε ότι θες” μας είπε χαρακτηριστικά ο πολίτης συνεχίζοντας…”υπάρχει και ένα σημείο με αγωγό που έχει σπάσει και βγάζει νερό. Επικοινώνησα και με την ΔΕΥΑΑ αλλά δυστυχώς καμία ανταπόκριση. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω; Να κόψω τα χορτάρια και μετά να φτιάξω και την βλάβη; Δεν ξέρω πραγματικά πως έγιναν τόσο δύσκολα τα αυτονόητα και οι υποχρεώσεις της εκάστοτε κοινότητας απέναντι στους πολίτες της. Εγώ που πρέπει να απευθυνθώ για να εισακουστώ;;;” μας τόνισε φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος ο Σ.Τ.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που μας απέστειλε ο πολίτης(Σ.Τ.) από το σημείο και εμείς θέλουμε να ελπίζουμε πως με την κατανόηση και την συνεννόηση άμεσα θα δοθεί λύση και στην αποψίλωση των χόρτων αλλά και στην επισκευή της διαρροής στον δρόμο που έχει ήδη δημιουργήσει πρόβλημα με καθίζηση.

  

Please follow and like us: