Νέο συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ

Το Δ.Σ. του Ε. Κ. Αγρινίου και η Γραμματεία Αιτωλ/νίας  του ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους , άνεργους  , συνταξιούχους , τους νέους και νέες της περιοχής  να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο  την Τρίτη 15 Δεκέμβρη και ώρα  6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

pame-omonoia“Στόχος είναι «για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις  της συγκυβέρνησης που φέρνει δεύτερη δέσμη προαπαιτούμενων  για ψήφιση στη Βουλή .» , όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, που συνεχίζει ως εξής:

«Εκτός από τα καθημερινά χτυπήματα που δέχεται η εργατική – λαϊκή οικογένεια με όσα έχουν ψηφίσει  μέχρι τώρα , τους πλειστηριασμούς  κατοικιών, το τσεκούρι στο επιδόμα θέρμανσης, τις συνεχείς περικοπές  δικαιούχων- ανέργων , τη φοροληστεία,  έρχονται καινούργια μέτρα με το φορολογικό των αγροτών, , την ιδιωτικοποίηση  του ΑΔΜΗΕ, το νέο μισθολόγιο  των δημοσίων υπαλλήλων. Παράλληλα βρίσκονται στον προσανατολισμό τους  οι ομαδικές απολύσεις , ο νέος συνδικαλιστικός νόμος. Το Γενάρη θα φέρουν για ψήφιση στη βουλή το ασφαλιστικό.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις, που από κοινού αποφάσισαν συγκυβέρνηση – Ε.Ε.- κεφάλαιο, έχουν σα στόχο να δυναμώσει η τρομοκράτηση των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων  με παλιά και νέα διλλήματα , με εκβιασμούς  για την πολιτική αστάθεια . Την ίδια στιγμή η εργοδοτική τρομοκρατία μεγαλώνει.

Δε θα επιτρέψουμε να περάσουν τα αντεργατικά – αντιλαϊκά  τους σχέδια . Με οργάνωση και αγώνα , ισχυροποιώντας τα ταξικά σωματεία , δυναμώνοντας τη συμμαχία με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Με σύνθημά μας  :

ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Π ΡΟ Χ Ω ΡΑ Μ Ε

ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο την ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο

Ετοιμαζόμαστε για απεργιακή απάντηση μέσα στο Γενάρη  όταν έρθει για ψήφιση το Ασφαλιστικό.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.