Η επόμενη μέρα . . . στον Παναιτωλικό

Έχουν περάσει πέντε αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με τον Παναιτωλικό να έχει φτάσει τους επτά βαθμούς και θεωρητικά να στέκεται πολύ καλά στον βαθμολογικό πίνακα – Στην πραγματικότητα, η εικόνα του είναι πολύ κατώτερη…wallpaper4Τι εννοώ; Από το καλοκαίρι είχα τις ενστάσεις μου για την επικείμενη συνεργασία Παναιτωλικού και Λιονέλ Πόντες. Ο Πορτογάλος, δείχνει να έχει τις δικές του επιμονές σε παίχτες που χρησιμοποιεί και σε παίχτες που αφήνει εκτός παιχνιδιών. Παρά, την προσπάθεια των δημοσιογράφων να τον κάνουν να καταλάβει πως αυτή η επιμονή δεν βοηθά, ο ίδιος έδειξε να έχει καταλήξει εξ αρχής στους 11 με τους οποίους θέλει να ξεκινά κάθε ματς, λέγοντας πως δουλεύει περισσότερο με εκείνους που δεν βρίσκονται στην αρχική 11άδα. Αν το σκεφτεί κανείς, θα διαπιστώσει πως αυτή η λογική δεν βγάζει πουθενά.Βλέπεις, μετά από μία σειρά παιχνιδιών (επίσημα και μη) ότι κάποιες επιλογές, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Μιχάλη Στεφανάκου δεν βγάζει πουθενά. Τι σχέση μπορεί να έχει με τον Ράφαελ Μπρακάλι ή τον Λουίτζι Τσενάμο;

Όλοι θυμόμαστε, την ομάδα του Αγρινίου να πονά σε αυτή τη θέση και παρότι βρέθηκαν δυο εξαιρετικές λύσεις, πλέον φτάσαμε σε σημείο να μην έχουμε κανέναν από τους δυο. Με την μεταγραφή, του Δημήτρη Κυριακίδη όλοι περίμεναν μία επάξια αντικατάσταση κάτω από τα γκολπόστ, αλλά ο Λιονέλ Πόντες είχε άλλα σχέδια.

Συμφωνώ, τόσο με τα λεγόμενα του διευθύνοντα σύμβουλο της Αγρινιώτικης ΠΑΕ κ. Μάκη Μπελεβώνη καθώς και των όσων είπε ο ίδιος ο πρόεδρος, Φώτης Κωστούλας. Το αποτελέσματα του Σαββάτου ντροπιάζει όλους όσους ασχολούνται με τον Παναιτωλικό και σίγουρα τους θέτει προ των ευθυνών τους. Επίσης, πολύ σωστά δεν θέλησε να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση εν θερμό και πριν μιλήσει με τον ίδιο τον προπονητή αλλά και τους παίχτες της ομάδας.

Υπάρχουν, αρκετές απόψεις για την επόμενη μέρα… κάποιοι ακροατές-δημοσιογράφοι λένε για παραμονή Λιονέλ Πόντες και συνέχιση της ομάδας, όπως ακριβώς είναι τώρα. Άλλοι, αναπολούν τον Μάκη Χάβο. Εγώ, έχω μία άλλη -ταπεινή- άποψη… α) Το τέλος Πόντες-Στεφανάκου, β) Σάκης Τσιώλης και γ) Επιστροφή οργανωμένων, έχοντας ρίξει επιπλέον νερό στο κρασί όλες οι πλευρές που τα τσούγκρισαν το προηγούμενο διάστημα, για μία νέα αρχή, άκρως… Παναιτωλική.

 

Παρασκευάς Μάζης

Σπουδαστής Δ.ΙΕΚ Αγρινίου

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EmailEmail
PrintPrint