Βράβευση μαθητών από την ΕΑΥ Αιτ/νίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποίησε την 25-9-2016 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου IMPERIAL την βράβευση των τέκνων Αστυνομικών που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του  έτους 2016, για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές.

%ce%be%cf%84

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Αγρινίου, Αντιδήμαρχος κ. ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ Όλγα, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου κ. ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ Νικόλαος, ο Διευθυντής της Δ.Α Ακαρνανίας κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΤΣΟΥΝΗΣ Δημήτριος, καθώς και πλήθος κόσμου.

%ce%b3%ce%b4%cf%83

Στην ομιλία  τους τονίστηκε ότι  «ο θεσμός της  οικογένειας αποτελεί το πιο υγειές κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας παρότι βάλλεται μέσα από αυτή την δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, η οποία έχει πλήξει όλες τις κοινωνικές ομάδες. Επίσης, τονίστηκε από τους ομιλητές ότι η μεγαλύτερη επένδυση των γονέων δεν είναι η υπερπληθώρα προσφοράς καταναλωτικών αγαθών στα παιδία τους, αλλά η προσφορά γνώσης και παιδείας. Τέλος δόθηκε έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος Αστυνομικός Υπάλληλος όπου το καθήκον, το ακατάστατο ωράριο, η εργασία σε γιορτές και Εθνικές επετείους τον απομακρύνουν από την θαλπωρή της οικογένειας».

%ce%b7%ce%b3%cf%86

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συγχαίρουμε όλους τους μαθητές του Ν. Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τα τέκνα των Αστυνομικών Υπαλλήλων για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας καθώς και για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και  κάθε επιτυχία στη ζωή τους.


%ce%be%ce%be%ce%be %cf%87%cf%83%ce%b1

Τα σχόλια είναι κλειστά.