Αυθαιρεσίες στο 1ο Νεκροταφείο Παναιτωλίου

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις καλά κρατούν στο Παναιτώλιο. Κάτοικος εν ζωή Παναιτωλίου θέλησε να κατασκευάσει τον τάφο του ώστε οταν έρθει η “ώρα” του να είναι όλα έτοιμα.
blogger-image--505635608Μέχρι εδώ όλα καλά!Επειδή όμως νομίζει ότι εκεί που θα τον θάψουν θα μπορεί
και να βλέπει τον επάνω κόσμο, πήγε και έφτιαξε το μνήμα του στην μέση στον διάδρομο του νεκροταφείου εμποδίζοντας έτσι την προσέλευση σε άλλους τάφους του Νεκροταφείου της ενορίας της Αγίας Τριάδας Παναιτωλίου.
Και επειδή μάλλον μπορεί και να μην έβρισκαν τον δρόμο οι οικείοι του για να του ανάβουν το καντήλι ή οι άγγελοι για να τον φυλάνε τα βράδια, πήγε και έκοψε αυθαίρετα την περίφραξη του νεκροταφείου και έφτιαξε δική του πόρτα εισόδου.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Παναιτωλίου όπου μας ενημέρωσε ότι η κατασκευή του τάφου εγινε παράνομα και χωρίς να δωθεί καμία άδεια αλλά ο ιδιοκτήτης του τάφου αρνείται να τον καταστρέψει και αρμόδιος για την υπόθεση είναι ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Κος Γρίβας.
Εμείς να ευχηθούμε καλόν παράδεισο στον ιδιοκτήτη του τάφου και να τον ενημερώσουμε ότι όπου και να θαφτεί κάποιος, τα ραδίκια ανάποδα θα τα βλέπει!!!
panaitolionews.blogspot.com

Τα σχόλια είναι κλειστά.