Αποκατάσταση δρόμου στο Βάρνακα

Έδωσε την άδεια η Αρχαιολογία για την αποκατάσταση του δρόμου στο Βάρνακα. Διαβάστε το επίσημο και σωστό έγγραφο.

 
To Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Δυτικής Ελλάδας που συνεδρίασε στις 30-4-2015 γνωμοδότησε θετικά στο νέο αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για την αποκατάσταση του υπάρχοντος δρόμου πλησίον του Αρχαίου Φράγματος Αλυζίας, και έτσι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτ/νιας&Λευκάδας  αποφάσισε την χορήγηση άδειας στο Δήμο Ξηρομέρου βάζοντας όπως θα διαβάσετε παρακάτω στο επίσημο και σωστό έγγραφο  5 όρους.

Οι κάτοικοι του Βαρνακα υποδέχτηκαν με ανακούφιση την είδηση αυτή, όμως μέχρι να ξεκινήσει το έργο έχουμε δρόμο. Θα πρέπει ο Δήμος Ξηρομέρου να “τρέξει” όλες τις διαδικασίες (μελέτες,δημοπράτηση)  ξεπερνώντας και τα γραφειοκρατικά εμπόδια  για  ν’ αρχίσουν οι εργασίες τους επόμενος μήνες και οπωσδήποτε μέσα στο Καλοκαίρι ή αρχές Φθινοπώρου, προτού τις βροχές του Χειμώνα γιατί όπως καταλαβαίνουν όλοι με “φουσκωμένο” χείμαρρο είναι αδύνατο να εκτελεστούν εργασίες.

 Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ θετική η εξέλιξη με την άδεια της Αρχαιολογίας και ελπίζουμε το πρόβλημα αυτό στο επόμενο χρονικό διάστημα να αποτελεί παρελθόν, όπως και η ταλαιπωρία κτηνοτρόφων και κατοίκων
Βασίλης Πολύζος  
ksiromeritikimatia.blogspot.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.