Ανέκδοτες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Στις 20 Ιουλίου, γεννήθηκε η μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας. Η Αλίκη Βουγιουλάκη. Η γυναίκα που κατάφερε να λατρευτεί από όλο τον κόσμο για τόσες δεκαετίες.

aliki-78

Το νάζι, η αθωότητά της και το πείσμα της έκαναν τον κινηματογραφικό φακό να την «ερωτευτεί» και το κοινό να την αποθεώνει. Το 1959, η Ελένη Βλάχου την χαρακτήρισε «Εθνική σταρ», παρατσούκλι που της «κόλλησε» και όχι άδικα.Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι την κυνηγούν σε κάθε της βήμα, με την προσωπική της ζωή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Τα στιγμιότυπα από τη ζωή τους πολλά. Κατά καιρούς πολλές φωτογραφίες της σταρ έχουν δημοσιευτεί, ωστόσο, ακόμα υπάρχει υλικό, που δείχνει να μην έχει τέλος.

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κλεισθένης Δασκαλάκος είχε απαθανατίσει την σταρ λίγα λεπτά μετά τον θάνατό της, ο οποίος υποσχέθηκε στην οικογένεια της ηθοποιού πως δεν θα τις δημοσιεύσει ποτέ.

Το περιοδικό Down Town, με αφορμή την γέννηση της «Εθνικής σταρ», φιλοξενεί στις σελίδες του 18σέλιδο αφιέρωμα με σπάνιες και ανέκδοτες φωτογραφίες της, δια χειρός του Κλεισθένη Δασκαλάκου.

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Down Town
iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.