Π.Ρούπα: Εντόπισαν σημειώσεις με ονόματα πολιτικών & επιχειρηματιών

Σε «επιχειρησιακό στρατηγείο» του Επαναστατικού Αγώνα είχε μετατρέψει η Πόλα Ρούπα το διαμέρισμα που έμενε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην περιοχή της Ηλιούπολης.

roupa
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece η πρώτη εικόνα κάνει λόγο για σημειώσεις με ονόματα και διεύθυνσης επιχειρηματιών, πολιτικών αλλά και προέδρων οργανισμών.
Η χαρτογράφηση περιελάμβανε εξακρίβωση στοιχείων και διεύθυνσης επιμελητηρίων δημοσίων οργανισμών και υπουργείων σχεδόν σε όλη τη χώρα. Θα χρειαστούν μέρες για να ερευνηθούν με κάθε λεπτομέρεια όλες οι σημειώσεις.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μελλοντικούς στόχους τρομοκρατικών ενεργειών της Παναγιώτας Ρούπα, για λογαριασμό του Επαναστατικού Αγώνα.

«Η Ρούπα συνέχιζε τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης ακριβώς όπως και όταν ήταν έξω από τη φυλακή τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης», λέει στο CNN Greece υψηλόβαθμο στέλεχος της Κατεχάκη.

RUPA

Ανάμεσα στις χιλιάδες σημειώσεις ψάχνουν να βρουν και κάποιο στοιχείο που να έχει σχέση με την βόμβα που είχε τοποθετηθεί, και δεν εξεράγη, πριν λίγες εβδομάδες στο Υπουργείο Εργασίας, καθώς οι αρχές πιστεύουν ότι πίσω από την ενέργεια ήταν ο Επαναστατικός Αγώνας.

Η Πόλα Ρούπα είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα πριν από περίπου 2 μισή χρόνια και είχε δώσει στον ιδιοκτήτη το ποσό των 2.000 ευρώ. Του είχε πει ότι «είχε φύγει από το σπίτι που ζούσε με το σύζυγο της γιατί δεν ήταν σωστός και πήρε το παιδί για να ζήσουν μακριά του…».
Επίσης είχε γνωρίσει στον ιδιοκτήτη την 25χρονη, που συνελήφθη επίσης σήμερα, ως την «κοπέλα που κρατούσε το παιδί όταν έλειπε σε δουλειές …».Μέσα στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη βρέθηκε επίσης ένας υπολογιστής, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανοίξει αλλά οι αρχές δεν αποκλείουν να βρουν ακόμα και κείμενα προκήρυξης της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Ήδη έχει εντοπιστεί μια πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποιούσε η Ρούπα, ενώ πλαστή ταυτότητα βρέθηκε και στο σπίτι της 25χρονης στον Άγιο Δημήτριο.RUPA1

RUPA2

ΑΠΕ-ΜΠΕ