Προβληματισμένοι οι πολίτες από την μη σωστή ενημέρωση (φωτό)

Ένα περιστατικό που έχουμε συναντήσει όλοι μας κάποια στιγμή να γίνεται μπροστά μας, προβλημάτισε και ενόχλησε για άλλη μια φορά πολίτη που επικοινώνησε με το agrinioreport.com εκφράζοντας την ανησυχία του και ο αποστέλοντας και τις παρακάτω φωτογραφίες που φιλοξενούνται στο ρεπορτάζ.

7

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες σε περιοχή του Αγρινίου. Όπως ανέφερε ο πολίτης ήταν μπροστά για άλλη μια φορά σε ανύψωση βαρέων πραγμάτων σε οικοδομή χωρίς να υπάρχει κανένα μέτρο ασφάλειας, προστασίας  και ενημέρωσης προς στους διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και κατά την διέλευση των πεζών . . . με ότι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση ατυχήματος.

6
Η διαδικασία της ανύψωσης ολοκληρώθηκε ευτυχώς χωρίς κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη, όμως η προχειρότητα προκάλεσε τις έντονες συζητήσεις και την αγανάκτηση σε όσους πέρασαν από το σημείο.
7
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά ελπίζουμε με την δημοσίευση του εν λόγω ρεπορτάζ να μην επαναληφθεί ή έστω να περιοριστεί αυτή η προχειρότητα ανύψωση βαρέων πραγμάτων σε οικοδομή πριν έχουμε κάποια άσχημη εξέλιξη που θα βάλει μυαλό σε όλους μας.