/>

Επέστρεψαν οι δύο Αγρινιώτες που εγκλωβίστηκαν στον Αγ.Βλάση

Περίμεναν από τις 5:30 τα ξημερώματα μέχρι τις 18:00 το απόγευμα μια αλατιέρα η οποία χάλασε στο δρόμο . . . και μετά μια άλλη που δεν έφτασε ποτέ. . . !!!

6

Καλά στην υγεία τους αλλά φανερά κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι επέστρεψαν οι δύο επιβαίνοντες φορτηγού εταιρείας Αγρινίου, που ακολούθησαν ξεκινώντας από το Αγρίνιο το προγραμματισμένο τους δρομολόγιο, για Καρπενήσι μέσω Αγίου Βλασίου. 

Οι δύο άνδρες οδηγός και συνοδηγός εγκλωβίστηκαν στον Αγ. Βλάση. Επικοινώνησαν αρχικά με την εταιρία τους και έλαβαν την εντολή να επιστρέψουν και στην συνέχεια με τις αρμόδιες αρχές για την κατάσταση που επικρατούσε εκείνη την ώρα στο οδικό δίκτυο μιας και μιλάμε για τις 5:30 τα ξημερώματα.

Ούτε να επιστρέψουν μπορούσαν ούτε να προχωρήσουν από την ολισθηρότητα του δρόμου με το χιόνι να έχει μετατραπεί σε πάγο. Ενημερώθηκαν πως θα μεταβεί στο σημείο άμεσα αλατιέρα για να καταστήσει το οδόστρωμα προσπελάσιμο.

Οι δύο επιβαίνοντες περίμεναν μαζί και με άλλους να ανοίξει ο δρόμος και να επιστρέψουν στο Αγρίνιο. Όμως μάταια …… ούτε η πρώτη αλατιέρα κατάφερε να φτάσει λόγο βλάβης μα ούτε τη δεύτερη που τους είπαν πως θα πάει την είδαν ποτέ.

Τελικά με ιδωτικό αυτοκίνητο Ι.Χ που ξεκίνησε από την εταιρεία των εργαζομένων, μεταφέρθηκαν οι δύο επιβαίνοντες πίσω στο Αγρίνιο και έφτασαν απόψε λίγο μετά τις 20:00 .

Όσο για τις αλατιέρες και για την άμεση λειτουργία της κρατικής μηχανής ………ας μην πούμε τίποτα…..προς το παρόν!!!

Άλλωστε εδώ κολλά μια παροιμία «χωριό που φαίνεται, κωλαούζο δεν θέλει  . . .»  έτσι δεν είναι;;;;;;;;;;;;

EmailEmail
PrintPrint