/>

Αγ.Βλάσης: Περιμένουν την δεύτερη αλατιέρα να τους απεγκλωβίσει γιατί. . .

. . .η πρώτη που πήγαινε έπαθε μηχανική βλάβη στο δρόμο!!!

3

Από τις 5:30 τα ξημερώματα περιμένουν οι δύο Αγρινιώτες επιβαίνοντες σε φορτηγό που όπως σας έχουμε ενημερώσει με ρεπορτάζ (δείτε το εδώ ξανά), να καθαριστεί ο δρόμος από Αγρίνιο προς Καρπενήσι από την πλευρά του Αγίου Βλασίου.

1

Επικοινώνησαν με τις αρμόδιες αρχές και τους ενημέρωσαν πως θα μεταβεί στο σημείο άμεσα αλατιέρα για να καταστήσει το οδόστρωμα προσπελάσιμο.

Το αρχικό ρεπορτάζ μας αναρτήθηκε 11:45 πμ και οι δύο επιβαίνοντες περίμενα μαζί και με άλλους να ανοίξει ο δρόμος και να επιστρέψουν στο Αγρίνιο.

 

Η ώρα είναι 15:20 μμ και πριν από μισή ώρα περίπου του ειδοποίησαν πως η αλατιέρα που κατευθύνονταν προς τον Άγιο Βλάση έπαθε μηχανική βλάβη και πως θα πάει η δεύτερη και θα πρέπει να περιμένουν.

2Να επισημάνουμε πως είναι καλά στην υγεία τους αλλά αρκετά αγανακτισμένοι με όλη τους αυτή την ταλαιπωρία που ξεκινά από τον προγραμματισμό αυτού του δρομολογίου από τους υπεύθυνους έχοντας γνώση τις ακραίες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν και από την άλλη η μή άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων από την πολιτεία.

Αν λέμε αν, στην περίπτωση των δυο αυτών ανδρών ήταν ένας ασθενής τι θα γινόταν;;;;

Θα περίμενε από τις 5:30 τα ξημερώματα την αλατιέρα μέχρι τώρα;;;;;; Δεν πρέπει να είναι όλα έτοιμα όταν εδώ και τόσες μέρες όλοι μιλούν για ακραία καιρικά φαινόμενα;;;;;

Πόσο πιο ακραία τα θέλετε κύριοι;;;;;;;

Μέχρι στο Αγρίνιο χιόνισε………!!!!!!

 

Τα συμπεράσματα δικά σας . . . . . . !!!!

 

EmailEmail
PrintPrint