Αγρίνιο: Δύο τροχαία ατυχήματα στο ίδιο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν πριν από λίγο στο σημείο Πλατανάκι στο Αγρινίο – Ευτύχημα το ότι μόνο δύο ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γ.Νοσοκομείο Αγρινίου από το πρώτο τροχαίο που σημειώθηκε.

5

Σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο(Πλατανάκι), που επαληθεύεται για άλλη μια φορά η επικινδυνότητά του, σημειώθηκαν δύο τροχαία ατυχήματα μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.

2Αρχικά Ι.Χ αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας άνδρας(οδηγός) και μια γυναίκα(συνοδηγός) κινούμενο στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Εθνικής Αντιστάσεως συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με έτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε νεαρός οδηγός και κινούνταν στο ρεύμα ανόδου προς Καμαρούλα.

6

5

Από την πλαγιομετωπική σύγκρουση των δυο Ι.Χ αυτοκινήτων τραυματίστηκαν ελαφρά ο άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Αγρινίου. Ο νεαρός οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

4  1

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η Π.Υ Αγρινίου με ένα όχημα και τρεις άνδρες που καθάρισαν το οδόστρωμα καθώς και η Τροχαία Αγρινίου που κατέγραψε το συμβάν και διευκόλυνε την διέλευση των άλλων οχημάτων.

Μετά από λίγα λεπτά στο ίδιο σημείο προς έκπληξη όλων σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο ατύχημα με την σύγκρουση δύο ακόμη Ι.Χ αυτοκινήτων. Ευτυχώς δεν υπήρξε σε αυτό το νέο τροχαίο κανένας τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

3

Τα αίτια των δύο τροχαίων ατυχημάτων ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.