Αγρίνιο: «Έβαλαν χέρι» στα στολίδια του δέντρου στη πλατεία

«Φτερά»  έκαναν στολίδια από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Αγρινίου σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο agrinioreport.com .

15696416_1596598650366748_52025577_o

Το ότι το δέντρο μας φέτος εδώ στην πόλη του Αγρινίου είναι από τα πιο όμορφα των τελευταίων ετών που έχουν στολιστεί, είναι κάτι που δεν δικαιολογεί κανέναν να . . . «απλώνει ελαφρά την καρδία» τα χέρια του και μέρα μεσημέρι μάλιστα, να φεύγει με γεμάτη την ποδιά της από την μεγάλες μπάλες και τα χρυσαφί στολίδια.

15681641_1596598770366736_61455106_o

Σύμφωνα με πολίτες της πόλης είδαν αυτό να συμβαίνει σε ώρες μη αιχμής από κίνηση στην πλατεία και μάλιστα να υπάρχουν και δύο τσιλιαδόροι οι οποίοι επόπτευαν το σημείο.

«Νόμισα πως έπεσε η μπάλα και την τοποθετούσε ξανά πάνω στο δέντρο όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος» μας είπε ένας από τους πολίτες που είδαν το συμβάν. «Σε δευτερόλεπτα έκαναν φτερά και τα δυο στολίδια που τελικά όπως κατάλαβα ξεκρέμασε και έφυγε γίνοντας καπνός μαζί με τους τσιλιαδόρους της».

Η «μακρυχέρα» κοπέλα αφαίρεσε ανετότατα μια κόκκινη μπάλα και ένα χρυσαφί στολίδι από το κάτω μέρος φυσικά του δέντρου.

Εμείς θα της ευχηθούμε . . . Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά να περάσει στην πόλη της . . . και επίσης αυτά να είναι τα μοναδικά στολίδια που της έλειπαν για να στολίσει τις γιορτινές της μέρες…..!!!

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως υπάρχουν οικογένειες ανάμεσά μας που δεν έχουν καν Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους, ούτε καν ένα στολίδι αλλά δεν «άπλωσαν» και ούτε καν το σκέφτηκαν ώστε να πάρουν κάτι που δεν τους ανήκει …….!!!